Kapely

HASH

HASHAko sa môžeme dočitať: ,,Hash je produktom hudobných vibrácií, nasledovania spirituálnych ilúzií a vízie symbiózy tónov."
A určite je to pravda, ked si ich vypočujete, citite ten náboj. Spojenie klasického rock-rock'n'roll-u s hardrockovými prvkami bude určite lahodiť vášmu uchu.

HASH: bandzone.cz/hash

Vrbovskí víťazi

Vrbovskí víťaziDNES BOL SLUŠNÝ DEŇ, nikto z nás sa NEZAPAPRAL OD OLEJA, no a ešte k tomu máme RADOSŤ Z VYKONANEJ... práce. Predstavujeme Vám ďalšiu potvrdenú stár Lomoz Festivalu. Na hrišči zahrá hudobno-pracovná skupina VRBOVSKÍ VÍŤAZI. Hrajú priemyselný folklór, pochádzajú zo „..stredu sveta, zemského plášťa a aj celého vesmíru.“ Sme radi, že kus priemyselno-galaktickej exotiky prinesú aj k nám.

Vrbovskí víťazi: Pri sústruhu špony točilaFajrontový kľúč

 Delikatesa

DelikatesaRecept na júnový večer: Martin (Skreč) Rap + Ivan (Carter) Rap + Martin (Kubo) Bass + Peter (Pioter) Drums + Filip keyboards + Peter Trumpet + Pavol (Spenser) Guitar = DELIKATESA. Chalani z Trnavy Vám namiešajú svoju melodickú pochúťku zloženú z rôznych hudobných ingrediencií. Zacítite FUNKY okorenené hip-hopom a osladené samotným názvom kapely. Degustujeme 11. Júna na betónke.

Delikatesa: hudba.zoznam.sk/delikatesa

 Ranné toporenie

Ranné toporenie„Kreslím si telo, len tak z roztopaše“...Spieva kapela RANNÉ TOPORENIE, exkluzívne ladená recesia v podaní chalanov, ktorí radi menia zaužívané štandardy. Nové, neotrepané akordy a netradičné slová sa budú niesť aj našim - vašim festivalom a „celý svet sa krásne vyleje do farby.“

Ranné toporenie: bandzone.cz/rannetoporenie

Dj Spinhandz

Dj SpinhandzHorné Orešany 91903, 00:00 je práve toľko koľko je a DJ SPINO začína hrať Vaše i Naše obľúbené songy z tých rokov 70-tych, 80-tych, 90-tych premakano premixované s tými súčasnými.
Z Pulp Fiction cez Zlodeja slnečníc si odskáčeme na Prodigy, po-moonwalk-ujeme pri Jacksonovi a spolu s Tinou Turner budeme kričať Simply/ LOMOZ the Best... :)
get down on it, get down on it.....

DJ Peer V

DJ Peer VNočnou atmosférou sa nesie hudobný rytmus rokov minulých, sme v dobrej nálade, tancujúci a zabávajúci sa v plnom prúde.
Pokračujeme. Od druhej hodiny rannej sa necháme unášať vírom tanca pri dávke house music v podaní DJ Peer V.
Priestorom sa budú rozliehať chytľavé a melodické tóny z toho najlepšieho vocal-u, progressive & tech housu.
... my sa už len vlníme, tancujeme, počúvame a pomaly vítame prvé po-festivalové ráno. To bol ale poriadny LOMOZ.